Meer over lactose intolerantie, lactase en lactosevrije recepten

Informatie over lactose intolerantie en lactase

Leer meer over lactose intolerantie. Wij duiken dieper in wat er gebeurt in je lijf als lactose niet goed afgebroken wordt tijdens het verteren. Lichamelijke klachten bij het eten van lactose zijn gebruikelijk, daarom hebben wij een handig overzicht gecreëerd in welke voedingsmiddelen lactose in zit.  Daarnaast nemen wij een kijkje naar hoe een lactosevrij dieet eruit kan zien.

Lactose vrije recepten voor de hele familie om van te genieten, zonder compromis! 

Recepten bevatten alternatieven voor lactose vrije producten en zelfs slimme trucjes om Lactastic lactose tabletten in het eten te verwerken. Het gaat uiteindelijk om smaak en genieten met je geliefden. 

Tips

Tips over hoe je een lactosevrij dieet voert, waar lactose allemaal in zit en meer vind je hier.

Lactastic & friends

Naast onze super klanten die onze Lactastic lactase tabletten te gek vinden, werken wij ook samen met andere bevriende blogs samen die net zo onze producten goed vinden, maar ook graag veel tips en informatie delen over lactose intolerantie.

Mocht je nog graag meer informatie, lactose vrije recepten of tips van ons willen horen, dan horen wij dat natuurlijk graag van je! Stuur ons gerust een email naar blog@lacastic.com of deel je ervaringen op onze facebook of instagram.