Herroepingsrecht

Bij Lactastic streven wij er altijd naar om onze klanten een uitstekend product te leveren met hoge kwaliteitsnormen tegen een eerlijke prijs. Als u als klant niet tevreden bent met één van onze producten, zijn er de volgende opties voor het retourneren van de goederen.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd en teruggestort op uw rekening.

 

Enkel de kosten voor retourzending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lactastic.nl. 


Uitsluitingen:
Producten die geopend of gedeeltelijk geconsumeerd zijn kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.