Over Ons

Welkom, wij zijn het Lacastic team

Wij zelf ervaren al jaren last van de lactose-intolerantie. We zijn nieuwsgierig geworden naar de oorzaak. Daarom vragen we ons af waarom we ons zo ongelofelijk slecht voelen na het eten van een zuivelproduct of maaltijd met zuivelproduct. Waarom hebben we malaise, buikpijn en darmproblemen ervaren, hoewel we bewust en evenwichtig aten? Het was pas jaren later en na uitgebreid onderzoek op internet en talloze bezoeken aan de arts dat we de oorzaak ontdekten.

Lactose-intolerantie is een fenomeen waar 2.5 Miljoen Nederlanders aan lijden. Toch hoor je in het dagelijks leven nauwelijks iets over Lactose-intolerantie en kun je alleen informatie vinden als je de juiste plaatsen kent. Het overkomt ons nog steeds dat we mensen uitleg moeten geven. Waarom wij kiezen voor eten in een restaurant op basis van of het melk, kwark of room bevat. Maar niet wat we het lekkerst vinden.

Dit maakt het dagelijks leven niet eenvoudiger. Bijvoorbeeld omdat je tijdens een zakenlunch aan anderen moet uitleggen waarom je bepaalde voedingsmiddelen niet kunt eten. Het blijft een taboe en zeker geen ziekte waar we openlijk over spreken.

Gelukkig worden er steeds meer lactosevrije voedingsmiddelen aangeboden. Waardoor mensen met lactose-intolerantie meer keuze hebben. Maar nog steeds zijn wij beperkt tot het minimale aanbod in de supermarkt.

De eerste lactase tabletten die op de markt kwamen, waren een enorme opluchting om we konden eindelijk weer van alle gerechten genieten. Maar het aanbod was extreem verwarrend. De tabletten of capsules hadden verschillende doseringen en waren soms moeilijk door te slikken, vooral wanneer je moest meer dan één nemen.

Na uitgebreide overweging, onderzoek en planning leidde dit ons tot de enige logische stap. Wij als getroffenen ontwikkelen onze eigen lactase tablet zonder chemische toevoegingen, gemakkelijk in te nemen en overal verkrijgbaar.

Een tablet die is ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De tablet is zo hoog gedoseerd, dat het niet nodig is om je voor het eten met vrienden af te vragen hoeveel lactose er in deze maaltijd zit. Geen gedoe met hoeveel tabletten ik deze keer moet slikken, je hebt er maar één nodig.

Wij zijn het Lactastic-team!

Numbers speak for themselves!

FCC
8800
Verpakkingsoorten
+
Lactastic Lacatase 12,000 FCC Tabletten

Waar staan wij voor