Veel gestelde vragen

Met zorgvuldigheid hebben wij antwoorden geformuleerd voor veel gestelde vragen over Lactastic, levering, leveringstijden en retourneren.  

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, laat het ons dan weten. Je kunt onze contact details beneden vinden, wij horen graag van je! 

Over supplementen, innemen en bewaren - Lactastic Lactose tabletten

Lactastic Lactase mag op ieder moment van de dag ingenomen worden. Wij adviseren 1 tot 3 Lactastic tabletten voor ieder maaltijd dat lactose bevat in te nemen.

Ieder lichaam heeft een unieke biologische chemische samenstelling. Bovendien wordt een supplement in het ene lichaam sneller geabsorbeerd dan in het andere lichaam. Ook maakt het uit in welke hoeveelheid een stof al in het lichaam voorkomt. Bij bepaalde supplementen of kruiden ervaren sommige mensen al na enkele uren een geestelijk en/of lichamelijk effect. Daarentegen kunnen andere mensen bij dezelfde supplementen weer weinig tot geen verandering merken. Met vitamines, mineralen en kruiden voor bijvoorbeeld de weerstand zullen over het algemeen minimaal 2 tot 4 weken nodig zijn voordat verschil opgemerkt kan worden. Houdt altijd in gedachte dat het eventuele resultaat geleidelijk zal worden waargenomen.

Voor supplementen zijn koele en droge omstandigheden over het algemeen het beste omdat koeling de levensduur van het product kan verlengen. Warme en/of vochtige omstandigheden, zoals die in badkamers en keukens voorkomen, verkorten de levensduur van het product. Let op, met koel bedoelen wij niet in een koelkast. Raadpleeg altijd eerst het productetiket omdat voor sommige supplementen speciale bewaaradviezen gelden.

Indien een supplement onze aanbevolen consumptiedatum heeft overschreden, hoeft dit niet per definitie te betekenen dat u het niet meer kunt consumeren. Jouw beslissing om het gebruik voort te zetten moet afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder hoe je het product thuis heeft bewaard en of het product is verkleurd, ranzig is of merkbaar is veranderd. Als het product bijvoorbeeld op een koele en droge plaats is bewaard en het er normaal uitziet en ruikt, kan dit het gebruik na de verstreken houdbaarheidsdatum mogelijk maken. Als er tekenen van afbraak zijn kunt je het product beter weggooien. Wij kunnen de kwaliteit van een supplement na het verstrijken van de aanbevolen consumptiedatum niet meer garanderen.

Het combineren van supplementen belemmert normaal gesproken niet de manier waarop ze werken. Het kan in sommige gevallen zelfs nuttig zijn om ze te combineren.

Of je een voedingssupplement in combinatie met bepaalde medicijnen kunt gebruiken verschilt per supplement. Wanneer een supplement niet veilig gebruikt kan worden in combinatie met bepaalde medicijnen, staat dit altijd op onze verpakkingen vermeld. Geadviseerd wordt om jouw medicijnen in ieder geval nooit tegelijkertijd met een voedingssupplement in te nemen. Overleg bij medicijngebruik altijd eerst met een deskundige voordat je het supplementen gebruikt. Lees meer over dit onderwerp

Wanneer het gebruik van een supplement tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding wordt afgeraden, vermelden wij dit altijd als waarschuwing op onze etiketten. Bij zwangerschap en borstvoeding adviseren wij altijd om eerst met een deskundige te overleggen voordat u supplementen gebruikt.

Op internet is veel informatie te vinden over de verschillende supplementen die te koop zijn, maar het is niet altijd even duidelijk of die informatie ook betrouwbaar is. Vitaminesperpost.nl beveelt de (Engelstalige) website WebMD aan om zelf meer onderzoek te doen. Ook de (Engelstalige) website Examine.com is geschikt.

Bestellen, betalen, verzenden en retourneren bij Lactastic

Bestellen en betalen:

Je kunt betalen met iDEAL, Creditcard, Klarna of Paypal. Klik op ‘Bestelling afrekenen’ om jouw bestelling af te ronden. Per mail sturen we meteen een bevestigingsmail.

Ja, het enige dat wij nodig hebben is jouw email adres om een bevestiging toe te sturen. Daarnaast ook jouw afleveradres zodat de tabletten hun weg naar je kunnen vinden.

Na het afronden van je bestelling, ontvang je een e-mail ter bevestiging dat wij je bestelling goed hebben ontvangen.
Heb je na een aantal uur nog geen e-mail ontvangen, controleer dan zeker eens je Spam berichten.

Als toch blijkt dat je geen bevestiging van ons hebt ontvangen, dan helpt onze klantendienst je graag verder!

Verzending en levering

Binnen Nederland is de verzending altijd gratis. 

Voor zendingen naar België is de verzending vanaf 45.00€ gratis, voor bestellingen onder 45.00€ vragen wij een bijdrage van 4,95€ per bestelling.

Vandaag voor 18:00 uur besteld verzenden we jouw bestelling nog op dezelfde dag met post.nl. De levertijd is 1-2 werkdagen.

Wij versturen je bestelling standaard als brievenbuszending. In het geval van een grotere bestelling wordt het als een pakket met post.nl verstuurd.

Bestellingen naar België worden altijd als pakket met track & tracé verstuurd.

Annuleren en retourneren

Neem contact op met onze klantenservice van [email protected] wanneer je je bestelling wilt annuleren.

Uitsluitingen:
Producten die geopend of gedeeltelijk geconsumeerd zijn kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Zodra wij je annulering verwerkt hebben, ontvang je het bedrag binnen 15 dagen terug op dezelfde manier als waarmee je betaald hebt.

Freedom to choose

Bestel nu en ervaar de eenvoud bij Lactastic, zonder compromis.