Lactase Pillen

Lactase enzymen helpen bij het verteren van lactose. Voor mensen met lactose intolerantie mist dit enzym. Lactase pillen kunnen genomen worden om het verteren van lactose te verbeteren en lactose intolerantie klachten te verminderen. Lactastic lactase pillen hebben een sterke dosering van 12,000 FCC. Door de diameter van maar 9 mm zijn de Lactastic lactase pillen makkelijk te slikken. Met het handige reisdoosje kun je altijd de gewenste hoeveelheid tabletten meenemen

Klantenervaringen met Lactastic


Emma
EmmaEcht heel blij Read More

Echt heel blij met deze tabletten. Ik gebruik het voor mijn dochter zodat ze haar ijsje kan eten zonder last te krijgen van lactose intolerantie.

Ben
Ben Read More

Ik ben tevreden, de hoge dosering is voor mij perfect.

Steen Brugge
Steen Brugge Read More

besteld, volgende dag geleverd en ik neem de tabletten nu een aantal dagen. Geen last van producten met lactose meer.
Previous
Next

Lactastic Lactase Pillen

Lactastic lactase tabletten zijn extra klein, maar zeker niet minder sterk met 12,000 FCC. De kleine diameter van de tabletten maken ze makkelijker om te slikken. Lactastic tabletten kunnen 5 tot 10 minuten voor de maaltijd genomen worden, voor de beste werking. 

Door de ingrediënten die gebruikt zijn om Lactastic lactase te creëren passen deze in een veganistisch en glutenvrij dieet, ook zijn ze geschikt voor vegetariërs. 

Lactastic lactase tabletten worden geleverd in hersluitbare verpakking. Daarnaast is het mogelijk om ons reisdoosje mee te bestellen, en zo heb je, je tabletten altijd bij de hand.

Meer informatie over lactase

Lactase tabletten zijn supplementen die helpen bij het verlichten van klachten bij het verteren van voeding dat lactose bevat. Lactose intolerantie leidt bijvoorbeeld tot buikpijn tot misselijkheid, leer meer over lactose intolerantie. Lactosevrije dieten, ondersteund door lactosevrije recepten kunnen ook helpen met verlichten van klachten, vind extra tips op het Voedingscentrum

Verstuur bericht